Thursday, January 23, 2014

KENAPA SHAKLEE BRO?!!

Assalamualikum w.b.t,

Semoga hari ini lebih baik dan bertambah-tambah baik daripada hari semalamnya.

InsyaAllah, untuk entry kali ini, tajuknya adalah "Kenapa ko pilih SHAKLEE Bro??..Bukan XX dan YY..".

Alhamdulillah, semenjak menjadi distributor nie kan, kene la selalu rajin-rajin study pasal produk kan. Mesti la kene YAKIN dengan apa yang kita nak jual atau kongsikan. Tak kan kita nak share maklumat palsu pulak kan. BAHAYA besar tu..!!.

Dulu saya tidak hirau atau kisah pon bende2 nie semua, maksud saya makan supplement dan sebagainya, tetapi semenjak berpraktikal di KL nie, nak tak nak kesihatan kene la jaga bro. Mau tidaknya, hari2 pegi keje awal pagi dah sedut asap2 carbon semua...tak ke bahaya tu.!!..

Okay, cuba anda lihat gambar dibawah nie:


"PrntScr" dari laman web Shaklee

So, apa yang SELAMAT sangat?..!! Apa yang BERKESAN sangat tu?!!..Apa yang HIJAUNYA..??!!.. Jom, mari saya tolong kupaskan untuk anda.(macam buah pulak maen kupas-kupas).


SHAKLEE ALWAYS SAFE
  • Lebih 80,000 ujian kualiti dijalankan untuk memastikan ketulenan produk Shaklee
  • Lebih daripada 340 kali ujian dilaksanakan setiap kali produk dihasilkan bagi memastikan ianya bebas daripada bahan2 pencemaran
  • Ada 3rd Party Varification yang mengiktiraf produk2 Shaklee supaya dapat memberikan kepuasan 100% kepada pengguna


SHAKLEE ALWAYS WORK
  • $250 Million dilaburkan untuk melakukan RnD
  • 70 kajian klinikal telah diterbitkan
  • Melibatkan 60 orang saintis Shaklee
  • 55 patents


SHAKLEE ALWAYS GREEN
  • No artificial flavors;sweeteners and chlorine bleach
  • Tak ada bahan2 terlarang
  • Tak diuji keatas haiwan 
  • Tak ada lemak trans
So, tengok je la gambar bawah nie:


PERBEZAAN SHAKLEE..!!

Tapi sebagai seorang muslim, kita kena la cari yang HALAL kan, so. aku pon research la.
Secara amnya, produk2 Shaklee mendapat persijilan halal daripada Islamic Service Of America (ISA). ISA nie pulak telah diiktiraf oleh JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia). So, selamat la untuk kita consume. Tak caye leh cek kat link nie bawah nie (masa saya check, ISA no 56 THE RECOGNIZED FOREIGN HALAL CERTIFICATIONBODIES & AUTHORITIES):



APA YANG BEST LAGI??!!
Nie saya nak bgtaw, masa saya tulis dan buat research nie, saya saje je nak cari brand Shaklee nie no berapa kan...tengok2 nombor empat kot...TERBAIK LA..
Tak caye juga..moh gi cek kat sini:


SAYA TOLONG PRINT SCREEN LAGI NAK KASI TUNJUK!!

So, dengan harapnya ada entry sebegini membuka mata kita untuk memilih produk2 kesihatan yang baik untuk kita. Harapnya juga, tiada sebarang keraguan terhadap produk2 Shaklee nie.


~sape nak order produk Shaklee, boleh pm saya yer, saya jual harga ahli je untuk anda (ada la diskaun sikit daripada retails price kan)~



PESANAN BUAT DIRI:
Alhamdulillah, bertemu dengan produk yang bagus untuk menjaga dan mempertingkatkan tahap kesihatan. Dulu tak jaga kesihatan, sekarang kene jaga la kesihatan dan pemakanan. Biar fit dan cergas. Baru la banyak bende boleh buat.

WE ARE WHAT WE EAT..MAKAN ELOK BADAN PON ELOK LA..!!


~terima kasih, semoga bermanfaaat~

#sentiasapositifdanberusaha #niatnakshareje

*p/s : apa yang ditulis lebih dekat dengan penulisnya sendiri, dan jika tidak menyusahkan boleyh la tolong share ye*


Ingin Mendapatkan Supplement Yang Sesuai Untuk Anda dan Keluarga?!

Ingin Menjana Pendapatan 4-5 Angka Sebulan Dengan Hanya Duduk Di Rumah?!

Hubungi Rahishan Untuk:-


FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY with SHAKLEE..!!
Rahishan Ramlee
Shaklee ID : 1100102
rahishan92@gmail.com
013-5964600 (Call,SMS,WhatsApp)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...